סקציה נס ציונה מתחזקת. ביום חמישי צפוי להגיע לישראל כריסטיאן באטוקיו בן ה-31, הקשר הארגנטינאי-איטלקי ששיחק במכבי תל אביב בין 2017 ל-2019 ולפני מספר ימים התיר את חוזהו בוולוס היוונית. באטוקיו סיכם עד סוף העונה בנס ציונה, עם אופציה להארכת חוזהו אם הקבוצה תישאר בליגה.
מי שצפוי לעזוב הוא הקשר אבובאקר קייטה, שביקש לחזור לחוף השנהב בשל בעיות משפחתיות שמונעות ממנו לשחק כדורגל בזמן הקרוב. בנס ציונה מחזיקים מאוד מקייטה, אך נאלצו להיענות לבקשתו והשחקן אף התחייב במכתב השחרור שלו שהוא לא ישחק בשום קבוצה אחרת עד סיום העונה.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
כעת ממשיך מאמן הקבוצה שלומי דורה לחפש גם חלוץ זר נוסף, במטרה להתחזק עד סיום חלון ההעברות בעוד שבוע.


