מעבר למפגש מול הפועל תל אביב היום (15:00, ספורט3), בהפועל ירושלים עוסקים במעבר אפשרי של גוני נאור כבר בחלון ההעברות הנוכחי. על רקע ההתעניינות של מכבי חיפה בקפטן האדומים-שחורים כמחליפו האפשרי של נטע לביא, עלתה האופציה שנאור יעבור לגוזטפה הטורקית.
הקבוצה מהמקום ה-11 בליגה הטורקית השנייה עשויה לפנות להפועל ירושלים בנוגע לשחקן, כאשר היא עוקבת אחרי ננאור כבר תקופה. המועדון הטורקי שנמצא תחת ניהול של קבוצת מועדונים בינלאומית, ניצל בסוף השבוע את שהותו של סוכן השחקנים אדם קידן במדינה על מנת לדון באפשרות של צירופו של קפטן ירושלים כבר בינואר.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
בגוזטפה רואים בנאור שחקן בעל פוטנציאל התקדמות ומכירה, ולא מן הנמנע שיבצעו מהלך מהיר להחתימו לפני שהאלופה מהכרמל תספיק להגיב. קפטן הפועל ירושלים רואה את אופציית היציאה לחו"ל כמצוינת עבורו ועשוי להשלים את המעבר לטורקיה.
