מיגל ויטור מאוד רצה להניף את גביע הטוטו. בסיום המשחק בו הפועל באר שבע הפסידה 5:4 אמש (רביעי), הוא כיבד את הזכייה של היריבה מכבי נתניה ובא לדבר עם העיתונאים כדי לתת את השקפת העולם שלו על ההפסד ועל מה שקרה על כר הדשא. "המשחקים שלנו מול מכבי נתניה קשוחים מאוד", אמר ויטור. "מדובר בשתי קבוצות טובות. היו עצבים כי ברוב ההחלטות של הפיפטי פיפטי, השופט שרק לטובתם. אנחנו צריכים להיות יותר חזקים מזה ולהתמודד גם אם אנחנו מרגישים שקיפחו אותנו".
הבלם הוותיק המשיך ואמר: "אנחנו מאוכזבים ואפילו עצובים אבל כבר ביום ראשון יש לנו משחק נוסף מולם. נהיה חייבים להיות מפוקסים למשחק הליגה. נהיה חייבים לחזור לכדורגל שלנו. לא היינו טובים מספיק. אנחנו יכולים להיות הרבה יותר טובים במשחק הבא. נצטרך לחזור למה שהיה טוב במשחקים האחרונים שלנו".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
מעבר לתחושות הקשות נגד השיפוט, היו כמה שחקנים בקבוצה שסיימו מאוד עצבניים. ביניהם רועי גורדנה שהוחלף ורותם חטואל שישב על הספסל. בקבוצה אמרו: "כל מי שיצא בכעס על משהו, שיביא את האנרגיות האלה למשחק ביום ראשון ויעזור להביא שלוש נקודות".


