יממה לאחר שסלובודן דראפיץ' פוטר מהפועל תל אביב, התראיין היום (חמישי) סוכנו שמעון אבוחצירה לתכנית הספורט של רדיו 103FM. "גם בדיעבד, היינו בוחרים בהפועל תל אביב", אמר. "סלובו מאמין מאוד בדרך שלו ובכול קבוצה שהוא בוחר. אין ספק שהמשחק האחרון עשה את הדברים פחות נעימים וטובים, אבל זה חלק מהמקצוע שאנחנו מתעסקים בו. בקריירה שלו כמאמן, יש לסלובו יותר הצלחות מכישלונות - כולם יודעים את זה. אז נכון, לא היה פשוט, גם לי כצופה לא היה קל לראות את המשחק הזה, אבל הבנו את זה וידענו את זה ובסופו של דבר זה נגמר כמו שזה נגמר, בדרך הטובה".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
בהמשך, הבהיר אבוחצירה: "מבחינת הבחירה, אני לא חושב שהייתה טעות, ואני אסביר למה. כשאתה מקבל הצעה מהפועל תל אביב, שזה מועדון גדול, אתה לא אומר לא. נכון שסגל השחקנים לא היה מספיק טוב, כולם ראו את זה וכולם הבינו את זה, אבל סלובו ידע שאם הוא יוביל את הקבוצה הזאת עד ינואר ובינואר הוא היה מביא את החיזוק שחשב מההתחלה, הוא האמין בכול כוחו שהפועל תל אביב הייתה מגיעה למקום גבוה מאוד בטבלה. בסופו של דבר זה לא יצא וקרה מה שקרה במשחק האחרון".


