האם מכבי חיפה תאבד עוד עוגן בקרוב? לקראת העזיבה המסתמנת של נטע לביא ואחרי הדיווחים על מועמדותו של עלי מוחמד לג'ירונה, נראה ששחקן בכיר נוסף נמצא על הכוונת של קבוצות בחו"ל.
על פי דיווח באיטליה, לוריין וראיו וייקאנו מעוניינות בפייר קורנו ועשויות להגיש לו הצעה בקרוב - ככל הנראה לקראת העונה הבאה. המגן בן ה-26 מושבת בשבועות הקרובים בעקבות קרע קטן בשריר הירך האחורי, אבל היכולת המצוינת שהציג העונה לא נעלמה מעיניהן של הקבוצות מהליגות הבכירות בצרפת וספרד.
ממכבי חיפה נמסר בתגובה: "אין הצעה ובכל מקרה לא ישוחרר".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
לוריין היא אחת מהפתעות העונה בצרפת, ואחרי 18 מחזורים מדורגת במקום השישי בטבלה. ראיו וייקאנו מדורגת במקום התשיעי בליגה הספרדית אחרי 16 מחזורים.
קורנו חתם במכבי חיפה ביולי 2022, לאחר שהגיע בהשאלה מריאל אוביידו. הירוקים סגרו מראש עם קורנו חוזה לשנתיים נוספות, שייכנס לתוקף מיד בתום העונה כשתקופת ההשאלה תסתיים. כך או כך, ספק אם היא תוכל לעמוד בדרכו של הצרפתי אם הקבוצות המדוברות אכן יגישו הצעות.


