חיזוק משמעותי למכבי נתניה עם פתיחת חלון ההעברות של ינואר: אחמד סלמן, חלוץ הפועל ירושלים ונבחרת הנוער, חתם היום (שלישי) על חוזה ארוך טווח לארבע שנים במועדון, עם אופציה לעונה חמישית. סלמן נרכש תמורת מיליון ש"ח, כאשר ירושלים מחזיקה ב-20 אחוזים מכרטיסו ותקבל את הסכום היחסי במקרה שהשחקן יימכר בהמשך. סלמן, שהיה מכוכבי נבחרת הנוער ביורו הצעירות שבו הנבחרת העפילה עד הגמר, החזיק בסעיף שחרור ונתניה ניצלה את הסעיף הזה בתקווה שסלמן יממש את הפוטנציאל הגדול הטמון בה ויוביל אותה להצלחות בשנים הקרובות. כזכור, השחקן הפעיל לחצים בתקופה האחרונה כדי לעזוב את הקבוצה והוא אפילו החרים אימון עקב מיעוט הדקות שהוא קיבל ורצונו לעזוב.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
סלמן (20) הצטרף למחלקת הנוער של הפועל קטמון ירושלים בגיל 14 וערך את הופעת הבכורה בבוגרים בגיל 17 בדרבי הירושלמי במסגרת שלב הבתים של גביע הטוטו. לחלוץ שער בודד במדי הפועל ירושלים בליגת העל ב-1:3 של ירושלים על הפועל נוף הגליל. בקיץ האחרון, היה חלק מסגל נבחרת הנוער של ישראל עד גיל 19 שהגיעה לגמר האליפות, והבקיע שער במשחק מול סרביה בשלב הבתים.
לפני כשלושה שבועות החרים את אימון הפועל ירושלים בדרישה לעזוב את המועדון. החלוץ ומשפחתו טענו כי לשחקן יש הצעות מחו"ל וקבוצות אחרות מישראל, וכעת ההצעה הנכונה הגיעה לשולחן של ראשי המועדון הירושלמי שהחליטו לשחרר את החלוץ הצעיר.
