ברכות לעירוני קרית שמונה: הקבוצה מהצפון ניצחה הערב (ראשון) לראשונה מאז המחזור הראשון, 0:1 את בני ריינה יריבתה הישירה לתחתית והורידה את יריבתה למקום האחרון. ידין לוגסי המחליף הכריע (75) והלהיט את התחתית, כאשר אם נס ציונה תפסיד יהיו לנו שלוש קבוצות עם 15 נקודות בתחתית.
ניר ברקוביץ' המאמן המאושר אמר: "זה הניצחון הכי חשוב שלי כמאמן. חזרנו לליגה ובגדול. הכדור היה אצלנו אבל לא היו מספיק שחקנים חכמים שיכניסו כדורים לעומק. ובאמת החילופים האלו ניצחו. מחכים לחדרה כבר בטירוף בשבוע הבא".
על נס ציונה האקסית: "זה היה הבית שלי, אבל אין מה להשוות בין המועדונים. הגעתי למקום חם, קיבלו אותי יפה. קרית שמונה צריכה להיות בפלייאוף העליון. אין לי כוח לחגוג. זה היה 90 דקות של עצבים, כאילו אני משחק. יש פה קבוצה טובה, יהיה בסדר".
על הזרים החדשים: "גם אני לא כל כך מכיר אותם. יש פה קבוצה טובה. סבאי וקהת לא שיחקו. יש פה את כל האפשרויות ובגלל זה עברתי לפה".
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
שרון מימר: "לא שיחקנו מספיק טוב התקפית. אנחנו בתקופה לא טובה, שיחקנו הרבה יותר טוב בתחילת העונה. אנחנו עדיין בעניינים, אנחנו פה כדי להילחם. כששלומי פצוע ואוסמה חלאיילה לא כל כך מרוכז כי הוא רוצה לעבור לקבוצה אחרת, אז ככה זה נראה".
על עתידו: "זה מספיק שנים בליגה הזו. חמש פעמים הגעתי לקבוצות שמתחת לקו האדום ולשמחתי עדיין לא ירדתי. יש לנו עוד 16 משחקים, אנחנו נרים את הביטחון לשחקנים ויהיה בסדר".
