ולדאן איביץ' עשוי לעזוב את מכבי תל אביב בזמן הקרוב. הסרבי קיבל הצעה רשמית מקבוצת קרסונדר הרוסית, אשר מעוניינת לצרפו באופן מיידי. הצהובים לא צפויים לעמוד בדרכו והם כבר מחפשים אלטרנטיבה. מדובר בהצעה מאוד גבוהה למאמן, כשמכבי תל אביב אף קיבלה פנייה רשמית מהמועדון אשר מוכן לפצות אותה בסכום נכבד תמורת השחרור של הסרבי.
מי ספורטאי השנה של 2022?
מי ספורטאית השנה של 2022?
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון, אחרי ההפסד בטרנר. הצהובים לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים.
במכבי תל אביב כבר בודקים אופציות חלופיות והמהלך עשוי לקרות ממש בימים הקרובים. לאיביץ' יש חוזה עד סוף העונה, כאשר שני הצדדים מחזיקים באופציה להארכת ההסכם בעונה נוספת. אך כאמור ייתכן שהסרבי אפילו לא ייכנס לחודש ינואר 2023 ויעזוב את הקבוצה בשבוע הבא.
קרסנודר ממוקמת במקום השמיני בליגה הרוסית אחרי 17 מחזורים, אך בשבעת המחזורים האחרונים ניצחה רק פעם אחת. אדוארד ספרשטיין הארמני הוא מלך השערים והבישולים שלה ויש לה זרים מסקרנים נוספים כמו אנדרס קרדונה הקולומביאני שהצטרף מהרטה ברלין.
איביץ' (45) מונה לראשונה למאמן מכבי תל אביב בקיץ 2018. במשך שנתיים במועדון זכה בשתי אליפויות ובגביע אלוף האלופים. למאמן הסרבי 91 משחקים בקדנציה הראשונה בקרית שלום, עם מאזן של 61 ניצחונות, 22 תוצאות תיקו ושמונה הפסדים. בעונתו הראשונה רשם הפסד בודד בפלייאוף, לאחר שהבטיח את האליפות, וכך גם בעונה השנייה עם הפסד במחזור האחרון של שלב הפלייאוף עם הפסד להפועל לבאר שבע.


