מכבי חיפה חזרה היום (רביעי) לאימונים לאחר שבועיים של הפסקה, ללא הקפטן נטע לביא שנמצא בחופשה פרטית. לביא סובל ממתיחה בשריר האחורי כתוצאה מהפציעה במשחק הידידות של נבחרת ישראל נגד קפריסין ועדיין לא ברור אם יוכל לחזור ישירות לאימונים או שיצטרך שיקום. מי שעוד נעדר מהאימון היום הוא דניאל סונדגרן. המגן הימני עדיין לא כשיר במאת האחוזים ונמצא בשבדיה. הוא אמור להגיע למחנה האימונים ביוון ואז יתברר אם יכול לחזור לפעילות מלאה עם החזרה מהפגרה, או שייעדר במשחקים הראשונים.
דולב חזיזה, שנפצע בחימום לפני המשחק מול בני ריינה ולא שיחק מאז, הסתפק בריצה בצד כאימון קל. בניגוד לציפיות האופטימיות בתחילה, השחקן עדיין לא חזר לאימונים מלאים והתקווה שיוכל לחזור במחנה. מלבד השלושה, גם דין דוד ושון גולדברג ששיחקו עם נבחרת ישראל זכו למנוחה ויחזרו לאימונים ישירות במחנה.
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
יתרון (6) 229
21:45

ריאל מדריד

בי.סי דובאי
(7.5+)
ריאל אחרי שני ניצחונות בליגה, אך ביורוליג היא הפסידה למונאקו ולא הרשימה בניצחון על פריז. דובאי אחרי שני ניצחונות יורוליג ולמרות שהיא אנדרדוג, היא בהחלט יכולה להיות יריב קשה ולעמוד בליין
במקביל לחזרה לאימונים, בחיפה ממשיכים לעסוק בנושא החוזים של שחקנים שההתקשרות עמם מסתיימת בסוף העונה. בין חיפה לבין שון גולדברג וצ'ארון שרי ממשיכות שיחות, כאשר ישנה אופטימיות שהשניים יחתמו. כזכור, שרי דורש חוזה לשתי עונות לפחות וכן שדרוג משמעותי בשכר, כאשר בהצעה הראשונית של הירוקים דובר על חוזה לעונה אחת, אך ההערכה שראשי המועדון ייענו לדרישה.


