מכבי נתניה יצאה הבוקר (ראשון) למחנה אימונים בן ארבעה ימים באילת. נכון לעכשיו לא מתוכננים לקבוצה משחקי אימון, והמטרה העיקרית של המחנה היא גיבוש הסגל וחזרה לעניינים אחרי פגרת המונדיאל.
מי שלא יצאו עם הקבוצה הם המגן פלוריאן הארטהרץ, והקשרים אריך ברקו ומיכאל אוחנה כאשר כל השלושה ישוחררו בקרוב מהסגל. הארטהרץ נמצא בגרמניה ולא חזר לישראל לאחר שקיבל אישור מראשי נתניה לחפש לעצמו קבוצה חדשה לקראת החלון בינואר.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
מיכאל אוחנה, שישוחרר גם הוא בעקבות האכזבה הגדולה מיכולתו, לא הגיע לאימוני הקבוצה שנערכו בשבוע שעבר, ולמרות הדיבורים על פציעה בנתניה מאמינים שהדבר קשור לכך שהשחקן מבין שחלקו בקבוצה למעשה הסתיים, וגם הוא יהיה חלק מהמהפכה שמתוכננת בסגל הקבוצה בינואר.


