מתן פלג, שחקן הפועל פתח תקוה שמייצג את נבחרת גוואטמלה, עבר חוויה לא נעימה אמש (רביעי) בזמן שיצא לבלות בבר עם חברים בתל אביב. פלג העלה פוסט לפייסבוק ובו הוא שיתף: "מה בסך הכול ביקשתי? להיות שווה! הערב יצאתי עם חברים להנות קצת בבר. הזמנו צ'ייסר וישבנו בכיף, קמנו לעמוד ולדבר קצת (כי נמאס לשבת) במרחק של כ 2 מטר מהבר. לפתע פנה אלינו הברמן בהאשמה שאנחנו רוצים לברוח בלי לשלם ולכן הזמין לנו משטרה".
הפוסט של מתן פלג
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
"ישר אמרנו לו שאנחנו לא בורחים לשום מקום ובסיום הבילוי נשלם על מה ששתינו וכמובן נמשיך לשתות ולהיות במקום. הייתי בטוח שהברמן צוחק אך לפתע הגיעה ניידת משטרה וחייבה אותנו לשלם במקום, כאשר כל הנוכחים מסתכלים עלינו ועוד השוטרים חייבו אותנו לשלם להם על החשבון עוד 40 שקל ולא הם יעצרו אותנו. כשביקשתי את הפרטים של השוטר, הוא המשיך לאיים שהוא יעצור אותי כי אנחנו כאילו זרים במדינה".
פלג, שטען לאפליה גזענית כלפיו, הוסיף: "אז תל אביב הגדולה, ככה אתם מקבלים את השונה ממכם? רק בגלל צבע העור שלי אתם שופטים אותי ומפלים אותי לרעה? כל חיי אני נותן למדינת ישראל, משחק כשחקן בכדורגל, תורם כל שקל מיותר שיש לי לטובת הקהילה במדינת ישראל וזה היחס המשפיל שמגיע לי??".
"אני כל כך פגוע וכואב אבל הכי חשוב לי שתבינו, הדם שלי לא שונה משלכם! וזה שהצבע עור שלי שחור ושלכם לבן לא עושה אותי לאדם רע! ממש מאוכזב".