עוד לפני שהיא עולה לדרבי, מכבי חיפה קיבלה הערב (רביעי) בשורות נהדרות מכיוון בית הדין של ההתאחדות לכדורגל. אחרי שנענשו בקנס של 35 אלף שקל וסגירת היציע הצפוני למשחק הבית הבא, נגד הפועל תל אביב (ראשון, 20:30), הערב נודע כי הערעור של הירוקים הומר לעונש על תנאי של סגירת היציע למשחק אחד, ועל כן היציע יהיה פתוח למשחק האחרון של האלופה לפני היציאה לפגרת המונדיאל.
כזכור, בית הדין העניש את מכבי חיפה על אירועי משחק הבית נגד הפועל חדרה, אז במהלך המפגש נזרקו מהיציע הצפוני חמישה חפצים וכדור לשדה המשחק שפגע ברשת העליונה. בערעורה דרשה מכבי חיפה מבית הדין לחזור בו מההחלטה לסגור את היציע, בטענה שזהו עונש קולקטיבי כנגד 8,000 אוהדים בעלי מנויים, המסב נזק כספי גדול למועדון.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
אחרי המשחקים נגד הפועל חיפה והפועל תל אביב, מכבי חיפה תצא לפגרת המונדיאל ושתוב ממנה ב-8.12 למפגש מול בני סכנין במסגרת משחקי הדירוג של גביע הטוטו. משחק הליגה הראשון של הירוקים אחרי החזרה מהפגרה יהיה גם כן מול סכנין - ב-19.12 - כאשר בין לבין הם יפגשו ב-12.12 את הפועל נוף הגליל במסגרת גביע המדינה.


