ליגת העל תצא לפגרת המונדיאל בעוד שישה ימים, אבל עוד לפני כן תסיים את הסיבוב הראשון עם משחקי המחזור ה-13. המרכזי שבהם יהיה בין האלופה מכבי חיפה להפועל תל אביב ביום ראשון, ומי ששובץ לשפוט אותו הוא שניר לוי. ב-VAR יהיה זיו אדלר.
לוי שפט העונה את מכבי חיפה בניצחון 1:4 על מכבי נתניה במחזור השני ושרק נגדה לפנדל דרמטי בתוספת הזמן מול הפועל חדרה במחזור השמיני, אז מנשה זלקה החמיץ והירוקים ניצחו 0:1. את הפועל תל אביב שפט העונה רק בהפסד 4:3 לסקציה נס ציונה.
יום לאחר מכן תארח בית"ר ירושלים את בני סכנין ואת המשחק הטעון הזה ינהל אביעד שילוח, כששופט המסך שלו יהיה גל לייבוביץ'. נאאל עודה נבחר לשפוט את המפגש בין מכבי תל אביב להפועל חיפה בשבת ורועי ריינשרייבר יהיה במשחק בין עירוני קרית שמונה להפועל באר שבע בראשון.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(15+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
יתר השיבוצים:
מ.ס. אשדוד - מכבי נתניה: יגאל פריד
הפועל חדרה - סקציה נס ציונה: ניב שטייף
מכבי בני ריינה - הפועל ירושלים: דוד פוקסמן


