בני סכנין עמדה אתמול (שבת) כפסע מניצחון אחרי שלושה הפסדים רצופים, אך השאירה שתי נקודות יקרות בקרית שמונה לאחר שרוי הראל בן ה-18 קבע 1:1 בדקה ה-88, ובקבוצה מהמגזר יצאו בתחושות קשות בעקבות התוצאה והיכולת שגילו במשחק. היו"ר מוחמד אבו יונס נראה מאוכזב מאוד בסיום, אבל החמיא לשחקנים, שלתחושתו נתנו 100% השקעה.
"מה היה חסר לנו כדי לנצח? רגע אחד במשחק שלא היינו מרוכזים", אמר המאמן חיים סילבס, "השגנו מה שרצינו במחצית הראשונה, כמה שנראה היה שקרית שמונה לוחצת. כל התקפת מעבר הייתה צריכה להיות השער השני. יש תקופות שדברים הולכים יותר קשה, הניצחון הראשון אחרי תקופה קשה יהיה כנראה יותר קשה. מצד שני, קטענו רצף של שלושה הפסדים והייתה לחימה - התוצאה מעידה על זה".
סילבס התייחס לקריאות נגדו להתפטר: "לא מלחיצות, אבל זה לא נעים. אני מעל 34 משחקים רשמיים בסכנין, חווינו ביחד עם הקהל הצלחות מסחררות, גם בתחילת העונה הזו. ברור שזה מאכזב, אבל אני מבין את הקהל. אני מקבל את זה, אבל גם השחקנים וגם אני עוברים תקופה פחות טובה, לא שכחנו לאמן ולא לשחק, ואנחנו צריכים את הקהל איתנו. אני בטוח שסכנין תעמוד במטרות".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
המגן הימני פביאן ספורקסלדה, שחזר להרכב אחרי תקופת היעדרות ארוכה, הוסיף: "אנחנו מאוכזבים מאוד כקבוצה. רצינו לצאת עם ניצחון והגענו למשחק כשרק זה חשוב לנו. ידענו שאם ננצח זה יבנה אותנו, וזה מאכזב. אני עובד קשה בחודש האחרון כדי לחזור, בהתחלה עוד הרגשתי שקשה להיכנס למשחק, אבל כשנגעתי בכדור יותר ויותר, נכנסתי לזה וחזרתי לעצמי".