הפועל באר שבע הביסה 0:4 את אוסטריה וינה, רשמה את ניצחון הבכורה שלה בשלב הבתים של הקונפרנס ליג וגם השוותה את את ניצחון השיא שלה באירופה, אבל לצערה 7 הנקודות שצברה הספיקו לה רק למקום השלישי בבית והיא סיימה את דרכה האירופית בתום שלב הבתים.
"זה ניצחון, וכשאני מנצח אני לא מתבאס", אמר בסיום המאמן אליניב ברדה, "ידענו שהדברים לא תלויים בנו, שאנחנו אולי נצטרך תוצאה מסוימת והשגנו אותה, כך שזה כמו ניצחון כפול. להתמודדויות הבאות שלנו נלמד להכריע משחקים, כי כמעט מכל המשחקים באירופה יצאתי עם תחושת פספוס והגענו למצב שלא עלינו גם אחרי ניצחון. מגיע שאפו לשחקנים. מועדון כמו הפועל באר שבע צריך לשאוף כל עונה להיות במעמדים האלה".
מהו המשחק שעלה להם ביוקר: "אני חושב שדווקא בפוזנן יכולנו לנצח וזה המשחק שהכריע. זה מאחורינו. זה היה קמפיין טוב, התחברנו, התגבשנו וזה הוציא מאיתנו המון אנרגיות, איכויות וגם ניסיון בינלאומי. ככל שנהיה במעמדים האלה יותר, גם נגיע רחוק יותר. קיבלנו בית שהוא מינימום ליגה אירופית ואני חושב שהיינו יכולים להוציא קצת יותר נקודות".
על הפריחה של שגיב יחזקאל כמגן ימני: "זה התחיל בתור אילוץ, אבל זו מחשבה שתמיד הייתה וזה גם משהו שיצא לי לדבר עליו עם שגיב. יש לו את כל הנתונים הפיזיים ולא היה אף פעם את האומץ לתת לו את התפקיד הזה. אני חושב שגם הוא עושה את ההתאמה וההתאקלמות, אבל כל הפסטיבל הזה סביבו עלול לעשות לו רע ואני חושב שיש לו עוד המון מה להשתפר ודרך לעשות. הרבה שחקנים הצליחו דרך שינוי תפקוד לעשות קפיצה אפילו לחו"ל ואני מאחל לו רק להמשיך להתאמן ולשחק ככה".
לקראת המשחק נגד מכבי בני ריינה ביום ראשון: "עברנו שלושה משחקים בפרופיל גבוה ואני חושב שהגדולה של השחקנים תהיה לדעת להביא את עצמם למשחק נגד ריינה כפי שהביאו את עצמם לוויאריאל, מכבי תל אביב ואוסטריה וינה. אני בטוח שיהיה משחק מאוד קשה".
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(9+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה
שגיב יחזקאל, שכבש את השער הראשון במשחק בטרנר, הוסיף לדברי מאמנו: "זה ניצחון חמוץ מתוק. אנחנו התעסקנו רק בעצמנו, ידענו שזה חשוב לנו לביטחון ולשנייה לא התעסקנו במשחק בפולין. הגענו מוכנים ושיחקנו את הכדורגל הטוב שלנו. מה שצריך לקרות קרה, אנחנו ממשיכים הלאה וכבר ביום ראשון יש לנו משחק חשוב נגד ריינה".
על המעבר מההתקפה לעמדת המגן הימני: "אני רוצה לשחק כמה שיותר ולא חשוב באיזו עמדה, אני רוצה לעזור לקבוצה ואני שמח שאני ביכולת טובה, כובש, מבשל ושהקבוצה נראית טוב. רוצה להמשיך לעזור לקבוצה לנצח במשחקים הבאים".


