קבוצת הנוער של מכבי חיפה החלה את קמפיין ליגת האלופות לנוער עם ניצחון חוץ יוצא מן הכלל על אלופת אירופה בנפיקה, אבל מאז לא הצליחה לצבור נקודות נוספות.
היום (שלישי), שעות ספורות לפני שקבוצות הבוגרים תתארח בפארק דה פראנס אצל פריז סן ז'רמן, נפגשו שוב הקבוצות הצעירות של המועדונים ופעם נוספת הצרפתים יצאו עם ידם על העליונה כשניצחו 1:3 ועשו צעד נוסף לעבר הבטחת המקום הראשון בבית. מכבי חיפה של מסאי דגו תסיים אחרונה בבית, על אף שאלופת אירופה בנפיקה שמטה יתרון 2:0 והפסידה 3:2 ליובנטוס, שבמחזור הסיום תיאבק עם הצרפתים על המקום הראשון כשביניהן מפרידות 2 נקודות.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
לפני כחודש פריז סן ז'רמן הביסה את מכבי חיפה 0:5 באצטדיון בנתניה והפעם הירוקים מצאו את הרשת משער של החלוץ ספיר רזון בדקה ה-78, אבל זה היה רק שער ניחומים אחרי שהראשונים להבקיע היו שחקני פריז סן ז'רמן יורם זאגו (12), איסמעל גארבי (52) וכריסט מוקלנגה 64). אית'ן אמבפה, אחיו הצעיר של קיליאן, הוחלף בדקה ה-84 אחרי שפתח לראשונה בהרכב בליגת האלופות.