אחרי ארבע תוצאות תיקו רצופות בכל המסגרות, מהן שתיים בליגה (שתיהן בבית), הפועל באר שבע חזרה הערב (שבת) למסלול הניצחונות. מחזיקת הגביע הביסה את הפועל ירושלים 1:4 בטדי ועלתה למקום השלישי על חשבון היריבה שלה.
"השתחרר איזשהו פקק אחרי התוצאות האחרונות", אמר המאמן אליניב ברדה, "כדורים שלפני כן שרקו ליד הקורות, הפעם נכנסו. היו לנו כבר משחקים עם 15 הזדמנויות ואפס שערים, או שער אחד - אז הסטטיסטיקה מתיישרת. אני לא מרוצה מהספיגה, אנחנו צריכים לשמור על אפס ואז יהיה קשה להכניע אותנו".
באר שבע עלתה ל-1:4 בדקה ה-57 וברדה סיפר שהוא לא אהב את מה שראה בהמשך: "עייפות ועומס זה תירוצים. אנחנו שומרים על השחקנים בצמר גפן ולהיראות כמו שנראינו בחצי השעה האחרונה - זה לא מקובל עליי".
על רותם חטואל שפתח בהרכב וכבש הערב שער חמישי בליגה: "רותם לא 'שחקן מחליף'. הוא עובד קשה באימונים וגם במשחקים זה בא לידי ביטוי".
חטואל עצמו אמר: "פתיחת עונה מדהימה מבחינתי. אני שומע שאומרים שאני תמיד עולה מהספסל, אז הנה, פתחתי, הבקעתי ובישלתי. ובישלתי והבקעתי. גם בשבוע שעבר היה לנו משחק מצוין והכדורים לא נכנסו. היום סוף סוף זה נכנס. אנחנו צריכים המשכיות".
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
מאמן הפועל ירושלים, זיו אריה, אמר: "הרגשתי כל השבוע שהיינו קצת יותר מדי עליזים אחרי הניצחון על מכבי נתניה. ניסיתי לדבר עם השחקנים באימון אתמול ואם המסר לא עבר - זה עליי. היינו רכים מאוד, ידענו שבאר שבע תבוא לשחק כדי לנצח. ספגנו גולים קלים בנייחים, באר שבע ניצחה בכל מאבק. התבלבלנו, חשבנו שאנחנו מי שאנחנו לא. האוהדים נתמו הצגה ובשבוע הבא נצטרך להתעלות לרמה שלהם".
גוני נאור: "רצינו להתחיל טוב ולהמשיך את המומנטום. ספגנו מנייחים, קשה לחזור מזה. האמנו שנחזור במהלך המשחק ולצערי לא הצלחנו. עובדים הרבה באימונים על הגנה בנייחים, אני חושב שעד עכשיו זה לא קרה לנו והיום ספגנו שלושה כאלה".