במכבי נתניה התבשרו היום (שישי) שהקשר איתן אזולאי נפצע בקרסולו ועל פי הערכות ראשונות, ייתכן שמדובר בקרע ברצועת הקרסול. אם אכן יתברר שזו חומרת הפציעה, אזולאי צפוי להיעדרות של 6-8 שבועות, תלוי בקצב ההחלמה. הקשר, שהגיע ממכבי פתח תקוה ותפס לאחרונה מקום בהרכב של היהלומים, נפצע אמש במהלך אימון הקבוצה וכעת ממתינים לתוצאות הבדיקה כדי להבין עד כמה חמורה הפציעה.
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
ביום שני תארח נתניה את האדומים מירושלים ותנסה לשפר את מצבה העגום בטבלה. הצהובים-שחורים סופרים כבר שישה משחקים ללא ניצחון, לאחר שניצחו במחזור הפתיחה את בית"ר ירושלים ומאז לא הצליחו לעשות זאת שוב. עומרי גנדלמן, שערך השבוע אימונים מלאים עם הקבוצה, עשוי להיכלל בסגל לראשונה מזה שלושה וחצי חודשים בהם נעדר בגלל פציעה בברכו.
