הפועל תל אביב הצטרפה להפועל חיפה במירוץ אחר אליאל פרץ והיא מעוניינת לצרפו. הקשר שיהיה בן 26 בעוד כחודש, סיים את חוזהו בוולפסברגר האוסטרית בסוף העונה שעברה והוא בלי קבוצה - מה שמאפשר לקבוצות בישראל להחתים אותו גם אחרי שחלון ההעברות נסגר.
פרץ רצה להישאר באירופה, אבל לא היו לו הצעות משמעותיות מחו"ל ואמש הוא נחת בישראל ויגיע לפגישה עם ראשי הפועל תל אביב. כמו כן, הוא ממשיך במגעים עם הפועל חיפה.
פרץ שגדל במכבי תל אביב, חתם בוולפסברגר בקיץ 2020, אחרי שנתיים בהפועל חדרה. בשתי עונות בקבוצה האוסטרית הוא רשם 57 הופעות בכל המסגרות, שבמהלכן כבש 11 שערים ובישל 10 נוספים. בישראל שיחק בעבר גם בבני יהודה וכאמור במכבי תל אביב.
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
הפועל תל אביב פתחה את העונה בצורה קטסטרופלית והיא צברה 3 נקודות מ-18 אפשריות, כשהמשחק הבא שלה הוא נגד מכבי תל אביב אותה לא ניצחה יותר מ-8 שנים.
