מיטש גולדהאר, איש העסקים הקנדי שרכש את המועדון בקיץ 2009, החל את עונתו ה-13 כבעלי הקבוצה בצורה מוצלחת כשהצהובים נמצאים בראש טבלת ליגת העל עם 13 נקודות, נקודה יותר מהאלופה הנוכחית, מכבי חיפה. לקראת ערב ראש השנה, בירך היום (ראשון) את אוהדי מכבי תל אביב לקראת השנה החדשה ואיחל חג שמח.
"בימים אלו אנחנו חוגגים את תחילתה של שנה עברית חדשה. ימים של התחלות חדשות, אתגרים חדשים ושאיפות לטוב ביותר", אמר גולדהאר, "אתם, אוהדים יקרים, מוכיחים בכל עונה ומשחק עד כמה משפחת מכבי היא משפחה חזקה, מאוחדת ועוצמתית".
הבעלים התייחס למטרות הקבוצה העונה כשבראשן החזרת צלחת האליפות למועדון: "לכולנו שאיפות לעמוד בכל האתגרים והמטרות שלפנינו, וכמו בכל שנה, נעשה את הכל כדי להשיג זאת. בהזדמנות זו, אאחל לכם אוהדי מכבי בפרט ולכל אזרחי ישראל חג שמח, שנה טובה, בריאה ומוצלחת!".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
מוליכת הטבלה תשוב מפגרת הנבחרות למשחק העונה הראשון באצטדיון סמי עופר מול האלופה, מכבי חיפה, ב-2.10, כששבוע לאחר מכן תארח את הדרבי הראשון של העונה מול הפועל תל אביב.
