ארבעה ימים לפני סגירת חלון ההעברות, מכבי בני ריינה החתימה הערב (שבת) זר שישי בדמותו של האוקראיני אולכסנדר נויוק. מדובר בקשר אחורי בן 30 שיכול לשחק גם כבלם ומגיע אחרי ששוחרר בחודש שעבר מאפולון לימסול, אלופת קפריסין.
נויוק, בוגר מחלקת הנוער של שחטאר דונייצק ששיחק בכל הנבחרות הצעירות של אוקראינה (כולל 17 הופעות וארבעה שערים במדי הנבחרת עד גיל 21) לא זכה לשחק בבוגרים של שחטאר ועבר בקבוצות שונות בארצו. ב-2016 יצא לבלארוס כדי לשחק בדינמו מינסק ולאחר מכן רשם שנתיים גם בדינמו ברסט, איתה זכה באליפות ופעמיים בסופר קאפ של בלארוס. אחרי קדנציה קצרה באורנבורג הרוסית ועוד אחת ברוך ברסט, הגיע בתחילת השנה לאפולון לימסול והיה שותף לאליפות עם שער ב-11 הופעות.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
ריינה שחררה לאחרונה את בנסון שילונגו וחיפשה זר שישי לצד לוקאס שפנדלהופר, סמביניה, ריצ'רד בואטנג, אייסק נורטי ולזאר יובאנוביץ'. הקבוצה של שרון מימר עדיין מחכה לניצחון הראשון בתולדותיה בליגת העל וביום שני הבא תתארח אצל בית"ר ירושלים במשחק רדיוס שייערך בבלומפילד.
