יומיים למשחק המסקרן מול ויאריאל (חמישי, 22:00, ספורט4) בטרנר במסגרת המחזור השני של הקונפרנס ליג ולמאמן הפועל באר שבע אליניב ברדה בעיות רבות. באימון הבוקר לא נטלו חלק הלדר לופס, מיגל ויטור, איתן טיבי, תומר חמד, שאפי סוליימאנוב וחאתם עבד אלחמיד.
לופס סובל מכאבים בראשו מאז הפגיעה במשחק מול הפועל תל אביב לאחריה הוחלף וקיים חשש שיש לו זעזוע מוח. יחד עם זאת, המגן השמאלי לא רוצה לוותר על המשחק וביקש כי מחר יבדוק אותו שוב רופא הקבוצה כדי לאשר לו לקיים את האימון המסכם במטרה לשחק מחרתיים. ויטור, טיבי, סוליימאנוב וחמד שסובלים מכאבים במקומות שונים ינסו מחר להתחיל את האימון המסכם, אבל הם בספק רב למשחק. אלחמיד לא הגיע לאימון בשל ענייניו המשפחתיים הבריאותיים והוא לא יהיה בסגל. כזכור למשחקי הקונפרנס ליג לא נרשמו אנדרה מרטינס, רועי גורדנה ואביב סולומון.
בכל הקשור לאור בלוריאן, אבי לוזון ואלונה ברקת קרובים לסיכום על דמי ההעברה שיעמדו על כ-600 אלף שקל.
מי היא ספורטאית השנה?
מי הוא ספורטאי השנה?
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
מי שבינתיים תקוע ולא יכול לעבור הוא תומר יוספי. הפועל חיפה עדיין לא מוצאת מקום לרשום אותו והפועל תל אביב שרוצה אותו לא מוכנה לשלם תמורתו, דבר שהפועל באר שבע לא מוכנה לקבל.


