מכבי נתניה עצרה אמש (שבת) את רצף שני ההפסדים כשסיימה ב-0:0 אצל בני סכנין, אולם במועדון עדיין קיימת אכזבה עצומה לאור העובדה שהיה זה המשחק השלישי ברציפות ללא ניצחון של היהלומים, שהיווה המשך ישיר לפתיחת העונה המגומגמת.
שתי בעיות בלטו במכבי נתניה במחזורים האחרונים: אחת היא החולשה במשחק ההתקפה, השנייה היא התרומה המועטה מהזרים. ייתכן מאוד ששתי הבעיות קשורות להיעדרותו של פטריק טוומאסי, שנפצע ברגלו אחרי המחזור הראשון ולא שב לפעילות מאז. בקבוצה לא יודעים להעריך האם טוומאסי יהיה כשיר למשחק הקרוב נגד הפועל חיפה, אותו סימנו בנתניה כאחד ש"חובה לנצח". התקפת נתניה נחלשה מאוד במחזורים האחרונים, ומאז הרביעייה על בית"ר ירושלים כבשו היהלומים רק שער אחד בשלושה משחקים.
בגזרת הזרים, אריך ברקו המשיך לאכזב ואמש אף איבד את מקומו בהרכב, כשגם המגן השמאלי פלוריאן הארטהרץ, שהגיע כהבטחה גדולה מהבונדסליגה השנייה, לא מספק את הסחורה בינתיים. למעשה, למעט הבלם הבולגרי פלאמן גלאבוב שנראה סביר, ואיגור זלאטנוביץ' שרשם כבר ארבעה כיבושים העונה, מכבי נתניה לא מקבלת שום ערך מוסף מהזרים שלה - וזה ניכר בתוצאות.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
"אני חושב שתיקו משקף את מה שקרה במגרש", אמר הקפטן אביב אברהם בסיום. "ידענו שזה לא יהיה משחק קל, כי בני סכנין קבוצה אגרסיבית ולוחמת. אנחנו כבר עם הפנים לשבוע הבא, להביא את שלוש הנקודות שרצינו להביא כבר הפעם". הקשר הביע שביעות רצון מכך שקבוצתו שמרה על רשת נקייה: "היינו צריכים לעצור את הספיגות וההפסדים כדי שלא יתחיל להיות גלגל. אנחנו מקווים לצאת לדרך יותר טובה".
