הניצחון בנתניה במחזור הקודם הכניס הרבה ביטחון בהפועל תל אביב, שחדורת אמונה שאפשר להמשיך את המומנטום ולהשיג עוד שלוש נקודות נגד הפועל באר שבע הערב (ראשון, 20:15 בספורט4). יחד עם זאת, שחקנים בקבוצה אמרו: "ניצחנו בנתניה כי כולם הבינו את המצב, אסור שנתבלבל, יש עוד הרבה בעיות וצריכים לשחק חכם".
קובי רפואה לא צפוי לערוך שינוי בהרכב וימשיך במערך של שלושה בלמים, אם כי הוא גם תרגל מערך של ארבעה שחקני הגנה כדי להשאיר לעצמו אפשרות לשנות תוך כדי משחק. מי שיחזור לסגל הוא עידן ורד, שעד עתה לא התלבש בשל הוראות מההנהלה, אך הסכים לקצץ בשכרו. במועדון לא ייחסו חשיבות מיוחדת לכך שבאר שבע שיחקה ביום חמישי במסגרת אירופית, ואמרו: "זו רק תחילת העונה, הם רעננים ויש להם סגל רחב עם שחקנים ששווים הרכב בכל קבוצה".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בנוגע לרכש, במועדון רצו לעבור את המשחקים נגד נתניה ובאר שבע לפני שיקבלו החלטות. הצוות המקצועי בוחן שחקני כנף זרים ומנהל מגעים, כשברקע גם השם של בן שהר נמצא כל הזמן באוויר ונערכות שיחות עם נציגיו. בכל מקרה, בהפועל תל אביב הבהירו כי מעבר לאל ים קנצפולסקי, במסגרת תכנית העבודה מספר צעירים נוספים, כמו רן בנימין ועומר סניור, ישולבו העונה בצורה משמעותית ושילוב הצעירים הוא חלק מהשיקולים בהתלבטות האם להביא רכש ובאיזו עמדה.


