עכשיו זה רשמי: אלי דסה חתם היום לשנתיים בדינמו מוסקבה, עם אופציה לעונה נוספת. המגן הימני של נבחרת ישראל, שסיים את חוזהו בויטסה ארנהם ההולנדית, ניהל מגעים עם מכבי תל אביב לאורך הקיץ ואך קיבל הצעה גבוהה במיוחד במושגים של הכדורגל הישראלי, אבל נראה שלבסוף הוא בחר להמשיך את הקריירה בבירת רוסיה, כשעל פי הדיווחים הוא ירוויח מיליון וחצי דולר לעונה. כאמור, החוזה אמור להיות לשלוש שנים, וגבוה בהרבה מה-650 אלף יורו שהציעה לו מכבי תל אביב.
הליגה הרוסית נמצאת כבר במחזור השביעי, כשקבוצתו של דסה רחוקה 4 נקודות מהפסגה. ההחלטה של דסה עוררה לא מעט ביקורת, על רקע שכרגע קבוצות רוסיות לא מורשות להשתתף במפעלים אירופיים והמדינה תחת חרם עולמי בעקבות המלחמה באוקראינה, כשגם מוסר התשלומים של קבוצות רוסיות סובל מתדמית מפוקפקת.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
דינמו מוסקבה כבר סיכמה לפני כמה שבועות על רכישתו של עדן קארצב ממכבי נתניה, אבל בעיות ביורוקרטיות בהעברת הכסף לצהובים-שחורים, גרמו לפיצוץ העסקה. קארצב חזר לנתניה, אבל דינמו בכל זאת תתחזק בשחקן ישראלי. דסה למעשה יאחד כוחות עם סלבישה יוקאנוביץ' שאימן אותו במכבי תל אביב בעונת 2015/16.
דסה הגיע לוויטסה ממכבי תל אביב בקיץ 2019 ובעונה הראשונה שלו שותף ב-10 משחקי ליגה בלבד אחרי שנעדר זמן ממושך בגלל פציעה בקרסול. בעונה לאחר מכן הפך לשחקן מפתח והבריק במערך 3-5-2 של הקבוצה מארנהם.
המגן הימני רשם בעונתו השנייה 6 בישולים ב-30 משחקי ליגה והמומנטום החיובי שלו נמשך בעונה החולפת - בה 46 הופעות ו-10 בישולים בכל המסגרות. בעבר הוא שיחק גם חמש שנים בבית"ר ירושלים.
