אחרי שהובסה פעמיים במחזורים הראשונים של העונה, בית"ר ירושלים סוף סוף חווה קצת נחת. הקבוצה של יוסי אבוקסיס הביסה 0:3 את סקציה נס ציונה הערב (ראשון), בדרך להשגת נקודות ראשונות בליגת העל, שמונה ימים לפני הדרבי הירושלמי שבו תחזור לארח בטדי. דנילו אספרייה כיכב עם צמד ואוראל דגני כבש לראשונה מאז יוני 2020, במה שהיה שער הבכורה שלו בבית"ר.
אבוקסיס סיכם בסיום: "להתחיל את העונה עם שני הפסדים זה לא פשוט, לא באנו מוכנים לעונה ומשכנו את ההפסדים האלה כל הזמן. בפתיחה לא נראינו טוב, אבל במחצית השנייה היינו הרבה יותר טובים, חכמים. בשלב הזה של עונה פשוט צריך לנצח. לא משתגע מהניצחון, יש הרבה מה לתקן. היה חשוב לי לא לספוג, שלא נעשה שטויות גם ביתרון של שניים ושלושה שערים. תמיד אמרתי שכשההגנה תהיה יציבה, גם ההתקפה תהיה טובה. אני מאוד מרוצה בשבילנו ובשביל הקהל. הוא נתן לנו את הכוחות, דווקא אחרי שני הפסדים קיבלנו הרבה מהם".
המאמן התייחס לשינוי שעשה בשער, שם איתמר ישראלי החליף את נתנאל דלויה שלא רשם הופעות טובות במשחקים הקודמים: "דלויה שוער טוב ומוכשר, שנפצע וחזר מהר וזה יצר אצלו חוסר ביטחון. ראיתי שזה לא עובד והוא לא מוכן בגלל הפציעה שעבר. קיבלנו החלטה עם איתמר וזה מה שהיה. שחקנים תפקידם לעשות שינוי כשהם נכנסים ומקבלים צ'אנס זה העבודה שלהם".
אספרייה אמר: "אחרי שני משחקים קטסטרופה, שיחקנו הרבה יותר טוב וזה היה חשוב לנו. כבשתי בעונה שעברה רק שני שערים ועכשיו יש לי כבר שלושה. אני מרגיש טוב בבית"ר ונלהב מהמועדון, הקהל והשחקנים. הסגנון של אבוקסיס מתאים לי והשחקנים נותנים לי להרגיש טוב והרבה ביטחון. כבר מהיום הראשון פה הם עוזרים לי פה בהכל, אני שמח מאוד. יש לנו הרבה שחקנים חדשים וזמן לעבוד ביחד, אני מרגיש כאילו אני פה הרבה זמן במועדון. יש לנו זמן להשתפר".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
בצד המפסיד, ניר ברקוביץ' הודה: "לא היה כוחות, נענשנו. אין לחץ. שיחקנו מעולה במחצית הראשונה, הכדור לא נכנס וזה מה יש. נראינו מעולה ונמשיך לעבוד על זה באימונים. לא יצאנו למחצית השנייה, אם אתה לא כובש - אתה מקבל. נס ציונה צריכה לנצל את ההזדמנויות האלה. אם היינו מובילים, זה היה נותן אוויר לשחקנים. כמו שבוע שעבר לא הצלחנו לתת את הגול הראשון ובסוף אנחנו מקבלים".
לקראת המחזור הבא: "מכבי חיפה זו אופרה אחרת. הם יגיעו בהרכב שלישי כי יש להם דברים אחרים להתעסק בהם. הם לא בליגה שלנו, אנחנו נחפש נקודות ממקומות אחרים ונרים את הראש".
נס זמיר היה מעורב בסוגיית השיפוט התורנית, כשבדקה השנייה נגח באוראל דגני, אבל קיבל רק צהוב מעידן לייבה, כל זאת במשחק שנערך ללא מערכת VAR עקב תקלה טכנית. על האירוע אמר זמיר: "כנראה שהיה יכול להיות אדום. לא התחלתי, הוא בא אליי קודם. אני לא עושה פרובוקציות, אבל לא קיבלתי את האדום וזה בסדר".
השחקן הוסיף: "השער לא נכנס, אני באופן אישי יכולתי לתת גול. מחצית שנייה לא עלינו והמשחק ברח לנו, ננסה שבוע הבא לצאת מזה. הלוואי שנצא מזה בסמי עופר מול חיפה, זו הקבוצה הכי טובה בארץ ונקווה לקחת משם נקודות".