מכבי תל אביב ממשיכה לנהל מו"מ מואץ במטרה לצרף את יונתן כהן ולוואלה! ספורט נודע שצהובים מציעים לפיזה ויתור על התשלום השני על שחקן ההתקפה תמורתו.
הקבוצה מטוסקנה רכשה את כהן ממכבי תל אביב בקיץ שעבר תמורת 2.2 מיליון יורו שהיו מיועדים להיות מועברים בשני תשלומים שווים של 1.1 מיליון יורו. הצהובים כבר קיבלו את התשלום הראשון בעונה שעברה והם אמורים לקבל את התשלום השני, 1.1 מיליון יורו, החודש.
ההצעה של מכבי תל אביב היא כאמור לוותר לפיזה על התשלום הקרוב ובתמורה לקבל את כהן, אבל הקבוצה האיטלקית שכבר שילמה 1.1 מיליון יורו, מתעקשת כרגע להחזיר את ההשקעה במלואה: כלומר למכור את הישראלי באותו סכום בו היא קנתה אותו.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
כרגע פיזה עומדת על שלה ומחזיקה בעמדה שלה בקשיחות, אבל המו"מ בין הצדדים נמשך. כהן שיחק 7 דקות במחזור הראשון של הסרייה B ובשני המשחקים הבאים לא נכלל בסגל - מה שלפחות על הנייר משחק לטובתה של מכבי תל אביב.
כהן עצמו מאוד רוצה לחזור לקרית שלום. אם בעבר היה נדמה שהוא מתלבט או רוצה להמשיך בפיזה, כעת יש רצון גדול מהכיוון שלו לשוב לקבוצה שאיתה זכה בשתי אליפויות וגביע אחד כשחקן משמעותי.


