סקציה נס ציונה אמנם נראתה אמש (שבת) טוב יותר מאשר במחזור הפתיחה, אך גם במשחק החוץ נגד מ.ס. אשדוד לא הצליחה הקבוצה של ניר ברקוביץ' לנצל את מצבי ההבקעה שלה ולמצוא את הרשת, והפסידה 1:0 בעקבות שער של ננאד צבטקוביץ'.
מאמן העולה החדשה ביצע מיני-מהפכה בהרכב והחליט לספסל את נס זמיר ואלמוג בוזגלו, אבל גם זה לא עזר לנס ציונה להשיג נקודות ראשונות העונה. ראשי המועדון, ביחד עם ברקוביץ', ינסו לצרף שחקני חיזוק בחודש שנותר עד לסגירת חלון ההעברות, כאשר המטרה העיקרית היא למצוא בלם זר שישדרג את חוליית ההגנה שלא מציגה טובה מספיק לליגת העל עד כה.
בקבוצה בודקים שוב את אופציית צירופו של הבלם סטפן אקה ומנסים לפתור בעיה בירוקרטית שיש לבלם מול ביטוח לאומי, לאחר שהגיש תביעה בגין הפציעה ממנה סבל עוד בקדנציה הקודמת שלו בקרית שמונה.
גם שמו של אורי דהן, שלא זוכה לדקות במכבי חיפה, הוזכר ברשימת המועמדים של הסקציה, אך כאמור העדיפות היא להחתים זר בעמדת הבלם. שחקן שנמצא על הפרק בנוגע לחיזוק החלק הקדמי הוא אוסמה חלאיילה, שקיבל הודעה ממכבי תל אביב על כך שהוא רשאי לחפש לעצמו קבוצה אחרת.
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
שחקן שכבר ישנו במרכז ההגנה של הכתומים, טל כחילה שמחזיק בחוזה לעונה הקרובה, שוב לא נכלל בסגל במשחק באשדוד - אך הפעם זה נבע מפציעה בברכו. בנס ציונה הבהירו לכחילה כי הוא לא נמצא בתכניות המקצועיות ורשאי למצוא קבוצה אחרת.


