הפועל חדרה שסיימה בתיקו 1:1 נגד הפועל ירושלים במחזור הראשון, כבר נערכת למחזור הבא שבו תארח הקבוצה את מכבי תל אביב (שני, 20:15, ספורט2). למרות שלצהובים מחכה עוד משחק נגד ניס ביום חמישי במסגרת הפלייאוף בקונפרנס ליג, אוהדי הקבוצה מתנפלים על הכרטיסים למשחק נגד חדרה, כאשר ארבע שעות בלבד מרגע שנפתחה המכירה, נמכרו 3,000 כרטיסים ליציע האורחים.
חדרה הקצתה כעשרת אלפים כרטיסים לאוהדים הצהובים-כחולים ובמועדון העריכו הבוקר שאם מכבי תל אביב תחולל הפתעה ותעבור את ניס, כל הכרטיסים שהוצאו למכירה להתמודדות ביום שני יאזלו והאצטדיון בנתניה יהיה כמעט מלא.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בחלק המקצועי מקווים בחדרה לראות שיפור משמעותי מהיכולת שהוצגה במחזור הראשון, כאשר אחרי ארבעה נצחונות בגביע הטוטו, הפעם התקשתה חדרה להציג יכולת טובה וסיימה כאמור בתיקו מאכזב.