מכבי תל אביב תפתח הערב (ראשון, 20:15) את משחקיה בליגת העל כשתארח את העולה החדשה, מכבי בני ריינה באצטדיון בלומפילד. הצהובים גברו לפני שלושה ימים 0:1 על ניס ובעוד יומיים ימריאו לגומלין בצרפת, אולם בצוות המקצועי העדיפו שלא לדחות בסופו של דבר את המשחק הערב גם מתוך כוונה לתת דקות משחק לשחקנים ששיחקו פחות במשחקים האחרונים וגם כדי לא לייצר עומס משחקים בשלב מאוחר יותר.
המאמן ולאדן איביץ' צפוי לעשות מספר שינויים בהרכב לעומת ה-11 שפתחו מול ניס בחמישי, כאשר מספר שחקנים דוגמת דן גלזר, סטיפה פריצה, מאור קנדיל ואופיר דוידזאדה עשויים לפתוח כחלק מחלוקת העומסים והרצון לתת מנוחה למספר שחקנים לקראת הגומלין בצרפת בחמישי. גם דור פרץ שהצטרף לקבוצה בשבוע שעבר, אך לא נכלל בסגל נגד הצרפתים, עשוי לקבל הערב דקות ראשונות.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
"חשוב מאוד שנתחיל את הליגה ברגל ימין, בעיקר אחרי שבשנתיים האחרונות זה פחות הצליח לנו. זה מסוג המשחקים שבהם אם לא נהיה מרוכזים, היריבה תעניש אותנו", אמרו בקבוצה לקראת המשחק.
אחרי מפגן התמיכה המרשים שהיה בבלומפילד ביום חמישי, הערב האצטדיון לא יהיה מלא זכר לעונש סגירת יציעים 10-11 שספג המועדון בעונה שעברה בבית הדין. מרבית בעלי המנויים ליציעים אלה, נאלצו לרכוש כרטיסים ומרביתם יתקימו בחלק העליון של שער 8. בכל מקרה מצפים במכבי תל אביב שכ-20 אלף צופים יתייצבו בבלומפילד.
הרכב משוער: דניאל פרץ, מאור קנדיל, ניר ביטון, עידן נחמיאס, אנריק סבוריט, אופיר דוידזאדה, דן גלזר, גבי קניקובסקי, ברנדלי קובאס, ערן זהבי, סטיפה פריצה.


