תחושות מעורבות בהפועל באר שבע אחרי התיקו 1:1 מול קאריובה הרומנית בפלייאוף הקונפרנס ליג. מצד אחד, בקבוצה מאוכזבים מאוד מכך שאיבדו יתרון וכן מההרחקה של חאתם עבד אלחמיד, שייעדר בגומלין, אך מאידך היו מרוצים מכך שההכרעה עוברת לטרנר.
"המטרה הייתה שההתמודדות תוכרע אצלנו בבית", סיפר שחקן בבאר שבע, "ברור שמאכזב שלא ניצחנו עם איך שהמשחק התפתח, אבל נעשה הכל כדי להשלים את העבודה אצלנו". מי שזכו למחמאות גדולות היו המחליפים רותם חטואל ורמזי ספורי. ספורי הרגיש לא טוב לאורך השבוע, אך כשנכנס כמחליף הוא נראה מצוין ובבאר שבע מרוצים מאוד מכושרו.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
אגב, הקשר התלונן על כאבים בכתף, אך ההערכה היא שהוא יהיה כשיר לגומלין. גם חטואל נמצא בכושר מצוין ובקבוצה משוכנעים שהפריצה שהחל בעונה שעברה תמשיך ואף תגדל השנה.
במקביל, במועדון היו מרוצים מאוד מדחיית משחק הפתיחה של העונה: "אין ספק שיותר נוח להגיע לגומלין מבלי הפרעות באמצע", אמרו במועדון, "עכשיו המטרה היא להעפיל לשלב הבתים כדי שיהיה לנו שוב מסע אירופאי כפי שהיה בשנים עברו".