אחרי שסיימה את שלב הבתים של גביע הטוטו עם נקודה אחת בלבד, בזכות ה-0:0 מול עירוני קרית שמונה, הפועל חיפה קיימה היום (חמישי) את מסיבת העיתונאים לקראת משחק הבית מול הפועל תל אביב במחזור הפתיחה של ליגת העל בשבת (18:00, ספורט2).
ניסו קפילוטו שנפצע אתמול ייעדר בוודאות מהמשחק, בעוד לירן סרדל שיצא כבר בדקה ה-25 ואנדריי מירון שנפגע גם הוא, אמורים להיות כשירים. הפועל חיפה עדכנה כי נמכרו עד כה 1,500 מנויים - כמות כפולה מאותו שלב בעונה שעברה. לפני המשחק בשבת ייערך טקס לזכרו של מודי בר-און ז"ל, בהשתתפות בני משפחתו.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
ניר קלינגר התייחס בתחילת דבריו לתוצאות בגביע הטוטו: "אני לא בעד מחיקות ולא בעד זיכרונות. גם אם היינו עושים 12 מ-12 בגביע הטוטו זה לא היה מבטיח לנו שום דבר. בסופו של דבר המטרה הייתה להתכונן למשחק הראשון בליגה. לצערי המשחק אתמול גבה מאיתנו איזשהו מחיר שייאלץ אותנו למצוא פתרונות ולאתר את ה-11 הטובים ביותר מבחינה גופנית ומבחינת יכולת. אני תמיד אומר לשחקנים שבכדורגל היום הספסל לא פחות חשוב. נעשה את כל ההתאמות כדי להגיע מוכנים למשחק, למרות שהמצב בסגל לא אידיאלי. אני בטוח שנמצא את האיזון הנכון כדי להגיע מוכנים".
עוד אמר המאמן: "זו העונה ה-24 שלי ותמיד יש התרגשות, חיובית כמובן. אני מקווה שגם השחקנים ירגישו ככה. משחק פתיחת עונה הוא תמיד חשוב. הפועל תל אביב קבוצה טובה, ראינו אותה בגביע הטוטו. מבחינתנו כל משחק הוא פרויקט, כל משחק לגופו. יש לנו את השאיפות והמטרות שלנו. אנחנו לומדים תוך כדי תנועה ויש אמונה, בטח אחרי השיפור בגישה אתמול".
כאשר נשאל על הזרים, הגיב לעיתונאי בכעס: "מי שמך לקבוע שנפלנו עם הזרים? מה אתה יודע? אתה אימנת? אנחנו לא נקשיב לכם ונבחן את הדברים בצורה עניינית. כרגע אנחנו אטומים לרעשי הרקע מבחוץ ומנסים לשפר. לפרשן ולהביע דעה זה קל מאוד, לחרוץ גורלות של אנשים. אתם תמשיכו בשלכם ואנחנו בשלנו. אני מדבר עם יואב כץ 10 פעמים ביום. אם הוא אמר לכם משהו אחר, זו זכותו. אז היו שחקנים שהגיעו עם קצת עודף משקל, זה קורה תמיד. באים אחרי חופש, שבועיים והכול עף. אלה ספורטאים. אם היו מדברים עליכם ככה?".
החלוץ אלון תורג'מן הוסיף: "זה מה שאנחנו מתכוננים אליו כל הקיץ. נבוא חיוביים, נבוא לתת הכול על המגרש. אנחנו קבוצה טובה וצריכים לנצח את המשחק הזה. פתיחת העונה בגביע הטוטו לא תחרוץ את הליגה. נבוא מוכנים ואנחנו צריכים לעשות את זה. אין חוקים בכדורגל, צריך להתרכז בעיקר וזה יום שבת. אנחנו צריכים את האוהדים איתנו, כולם באנרגיות טובות ובעזרת השם נפתח ברגל ימין".