עשרה ימים אחרי שמ.ס. אשדוד הגיעה לסיכום עם היהודי-צרפתי ז'ורדן סבן על צירופו לקבוצה בכפוף לרישומו כישראלי, היום (שלישי) התקבלו האישורים הנדרשים, סבן קיבל את תעודת הזהות ובכך הפך לאזרח ישראלי ולמצטרף החדש לסגל של רן בן שמעון.
"אני מאוד שמח ונרגש להיות כאן באשדוד", אמר סבן אחרי החתימה, "אני רוצה להודות לצוות ולהנהלה על האמון בי, ולשחקנים על קבלת הפנים החמה שגרמה לי להרגיש שאני אחד מהם כבר מהרגע הראשון. יש כאן קבוצה טובה ואין לי ספק שאנחנו נעשה עונה מוצלחת".
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
סבן בן ה-25 נחת בישראל תחילה להתרשמות בהפועל עפולה, אולם העדיף לשחק בליגת העל והחל לנסות את מזלו באשדוד, שבמדיה שותף כנבחן במשחקי גביע הטוטו. הוא גדל בטולוז, שיחק בקבוצת המילואים ומשם עבר לאל אחידו מהליגה השלישית בספרד, למילואי גרנדה ובשנה שעברה שיחק בקופס הפינית (20 משחקים, האחרון באוקטובר 2021).