עשרה ימים אחרי שמ.ס. אשדוד הגיעה לסיכום עם היהודי-צרפתי ז'ורדן סבן על צירופו לקבוצה בכפוף לרישומו כישראלי, היום (שלישי) התקבלו האישורים הנדרשים, סבן קיבל את תעודת הזהות ובכך הפך לאזרח ישראלי ולמצטרף החדש לסגל של רן בן שמעון.
"אני מאוד שמח ונרגש להיות כאן באשדוד", אמר סבן אחרי החתימה, "אני רוצה להודות לצוות ולהנהלה על האמון בי, ולשחקנים על קבלת הפנים החמה שגרמה לי להרגיש שאני אחד מהם כבר מהרגע הראשון. יש כאן קבוצה טובה ואין לי ספק שאנחנו נעשה עונה מוצלחת".
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
סבן בן ה-25 נחת בישראל תחילה להתרשמות בהפועל עפולה, אולם העדיף לשחק בליגת העל והחל לנסות את מזלו באשדוד, שבמדיה שותף כנבחן במשחקי גביע הטוטו. הוא גדל בטולוז, שיחק בקבוצת המילואים ומשם עבר לאל אחידו מהליגה השלישית בספרד, למילואי גרנדה ובשנה שעברה שיחק בקופס הפינית (20 משחקים, האחרון באוקטובר 2021).
