מכבי תל אביב ובעיקר ולאדן איביץ' התקבלו בברכה בסלוניקי שם הם מתכוננים למשחק הגומלין מול אריס (חמישי, 21:00, ספורט1), אבל יש מי שפחות נהנה מהנוכחות של הקבוצה בעיר, שדורשת היערכות משטרתית מוגברת. אמש סעדה הקבוצה במסעדה מקומית, וקיבלה ליווי מיוחד ממשטרת סלוניקי שכלל כוח סיור רכוב, שני שוטרים צמודים ומאבטח.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בתגובה, נשיא איגוד השוטרים של סלוניקי העביר מכתב תלונה לעירייה. "האזרחים מופקרים בשכונות, ואנחנו צריכים לתת יחס VIP לקבוצת כדורגל מחו"ל?", כתב. "בשלב מסוים, מישהו יצטרך להסביר לנו את ההחלטות האלה, כי הן נראות חסרות היגיון. להעמיד כל כך הרבה כוחות משטרתיים כדי שקבוצת כדורגל תוכל לאכול ארוחת ערב? ומה עם השמירה על תושבי העיר? אנו דורשים תשובות".


