העסקה הושלמה: לצ'ה הודיעה היום (שלישי) על רכישתו של לאמק בנדה ממכבי פתח תקוה. העולה החדשה לסרייה A תשלם תמורת שחקן הכנף הזמבי (21) שני מיליון יורו, אחרי שהוא עבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות באיטליה. בנוסף, המלאבסים יקבלו 15 אחוזים ממכירה עתידית של בנדה, אותו רכשו רק לפני כחודש מארסנל טולה תמורת 300 אלף יורו. העסקה הושלמה באמצעות סוכניו של בנדה, ניר אמיר, ויקי וקנין וניר קרין.
בנדה ימריא בחזרה לישראל לסידורים אחרונים ויחזור לארץ המגף בסוף השבוע, כדי להתכונן למה שעשויה להיות הופעת בכורה פיקנטית עבורו, ביום שבת מול אינטר.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
זו העסקה הכי יקרה של קבוצה ישראלית בקיץ הנוכחי, ולא פחות חשוב - המכירה השלישית הכי גבוהה בתולדות מכבי פתח תקוה אחרי מנור סולומון לשחטאר דונייצק (6 מיליון יורו) וליאל עבדה לסלטיק (4 מיליון יורו).
"לשחק באיטליה זה חלום שהתגשם, אני הכי מאושר שיש", אמר בנדה.