באזור הדרום שומרים על דריכות לאחר הכניסה להפסקת אש בין צה"ל לג'יהאד האסלאמי, וגם בשווייץ יש מי שעוקב אחרי המצב בישראל, שכן לוגאנו צפויה להגיע ארצה השבוע לקראת הגומלין מול הפועל באר שבע במוקדמות הקונפרנס ליג. עוד לפני הכניסה להפסקת אש, אחד משחקני הקבוצה השווייצרית הביע דאגה אתמול (ראשון).
רטו ציגלר התראיין לתקשורת המקומית אחרי ההפסד 2:1 ללוצרן ואמר: "למען האמת, אני לא ממש רוצה לנסוע לשדה קרב. יש דברים יותר חשובים מכדורגל. כרגע המצב בישראל רע, נראה מה יהיה. כדורגל הוא החיים שלנו, אבל אסור לשכוח שהבריאות לפני הכל".
השחקן התייחס גם לסיכויים של קבוצתו למחוק הפסד 2:0 מהמשחק הראשון נגד באר שבע: "אנחנו קבוצה שלעולם לא מוותרת. אנחנו באים בטוחים בעצמנו שאפשר לעשות את זה, אפילו אם אנחנו זקוקים לקצת מזל".
רגיל (4) 113
19:00

בני יהודה תל אביב

מ.ס קרית ים
בני יהודה לא באה למשחק הזה בשיא הכושר שלה בעוד קרית ים מציגה יכולת טובה יותר עד כה. עם זאת, בני יהודה מועדון מנוסה יותר שלא יוותר בקלות על אף תואר. הכתומים ינצחו ויניפו את גביע הטוטו של הלאומית
יתרון (4) 236
21:15

פנאתינאיקוס

ליון-וילרבאן
(16+)
וילרבאן אמנם אנדרדוג מובהק אבל בשבוע כפול היא יכולה למצוא את הדרך לעמוד כאן בליין הגבוה. וילרבאן עם הליין
יתרון (4) 255
21:30

ולנסיה

הפועל תל אביב
אחרי ההפסד בדרבי, יש להפועל תל אביב משחק מאוד קשה מול ולנסיה שתחפש נקמה אחרי ההפסד בחצי גמר היורוקאפ. ולנסיה קבוצה טובה ובביתה מועמדת לנצח.
יתרון (4) 280
21:45

פאריס באסקטבול

באסקוניה
(7+)
באסקוניה נחשבת לאחת החלשות, אך גם אחת המנוסות במפעל. פאריס מגלה חוסר יציבות וזה בהחלט ישחק לרעתה. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
הרגיעה בגזרת עזה אמורה להסיר את האיום מעל קיום המשחק באצטדיון טרנר, ובהפועל באר שבע מקווים שכך יהיה על מנת שיותר מ-10,000 אוהדים יוכלו להגיע ולדחוף את הקבוצה לשלב הבא.