בהפועל חדרה הביעו הבוקר שביעות רצון, מכך שהקבוצה פתחה אתמול (ראשון) ברגל ימין את הופעותיה בגביע הטוטו עם 0:1 ביתי נגד עירוני קרית שמונה.
בקבוצה היו מעודדים מהניצחון ובעיקר מהופעת הבכורה של צמד הזרים, הבלם פיליפ איפולה והמגן השמאלי קלמן שטורם, שגם כבש את השער היחיד לזכות חדרה. בצוות המקצועי בונים על שטורם שיהיה אחד השחקנים המובילים העונה, ועד כה ההשתלבות שלו גם בפן המקצועי וגם בפן החברתי עם שאר שחקני הקבוצה מעודדים מאוד את ראשי המועדון.
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
בחדרה מודעים לעובדה שעדיין יש לא מעט חוסרים בסגל, בעיקר במרכז הקישור ובחלק הקדמי וינסו להתחזק בשבועות הקרובים עד פתיחת ליגת העל בעוד כשלושה שבועות.
אחד השמות שנמצאים שוב על הפרק הוא שמו של הקשר שי אייזן, ששוחרר ממ ס.אשדוד וחזר להפועל תל אביב, אך כרגע הוא לא חלק מסגל האדומים. חדרה תנסה לצרף את אייזן כבר בימים הקרובים, כאשר בנוגע לחיזוק התקפי הדברים מורכבים יותר, גם בשל חוסר תקציב בשלב זה.


