בלקפול אותה מנהל בן מנספורד שיפרה בסוף השבוע את הצעתה לדור פרץ, אבל הקשר עדיין לא קיבל החלטה שהוא חותם בשורותיה או שהוא בוחר במי מבין הקבוצות שרוצות אותו. פרץ עדיין מתלבט ובמקביל לחיזורים מהקבוצה מליגת המשנה באנגליה, שוקל גם את שובו למכבי תל אביב. גם אלי דסה נמצא במצב דומה, מה שמקשה מאוד על מכבי תל אביב לקבל החלטה בעניין אנדרה ז'ראלדש. המגן הימני הפורטוגלי לא בלט בשני המשחקים עד כה מול מכבי נתניה ומול זירה, אבל במכבי תל אביב לא יעשו מהלך להזיז אותו עד שיידעו מה קורה עם ההחלטה של דסה.
אתמול בערב (שבת) חזרה הקבוצה להתאמן אחרי ששבה שלשום בצהריים לארץ מאזרבייג'אן. בשורות מעודדות התקבלו אתמול בקרית שלום כשניר ביטון, דן גלזר ועידן נחמיאס קיימו אימון מלא. השלושה צפויים להיות מוכנים למשחק הגומלין מול זירה ביום חמישי והם צפויים לקבל דקות. מי שערכו אימונים בצד אבל על הדשא, הם ערן זהבי ושחר פיבן. במכבי תל אביב מקווים שזהבי יהיה מוכן עד המשחק מול אריס סלוניקי בסיבוב השלישי של מוקדמות הקונפרנס ליג. למכבי תל אביב ולאריס סלוניקי יש עדיין לעבור את משחקי הגומלין שלהן ביום חמישי הקרוב, אבל לאור התוצאות של השתיים במשחק הראשון ביום חמישי האחרון, הן כבר הבטיחו את מקומן בסיבוב הבא וייפגשו לצמד משחקים שהראשון יהיה בבלומפילד.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בתוך כך, אמש התוודעו גורמים במועדון לסרטון וידאו שרץ ברשת ובו נראים ברנדלי קובאס, אנריק סבוריט ואדוארדו גררו כשהם מבלים בבר בשעת לילה. במכבי תל אביב לא הגיבו אמש רשמית לסרטון, אבל במועדון צפויים לקיים בדיקה מול השחקנים ולברר בעיקר באיזו שעה ובאיזה יום הם צולמו.
ייתכן מאוד שהבילוי היה שלשום בלילה, אחרי שהקבוצה שבה לארץ מאזרבייג'אן. אתמול בבוקר לא היה אימון לשחקנים, כך שהדבר שיהיה צריך בעיקר לברר הוא באיזו שעה הם עוד היו בבר שככל הנראה היה בנמל תל אביב.


