שחקני הפועל באר שבע חגגו עם הקהל הערב (חמישי) לאחר ה-1:2 על דינמו מינסק במשחק הראשון מבין שניים במוקדמות הקונפרנס ליג. הקבוצה של אליניב ברדה הייתה טובה יותר מהבלארוסים ויכלו לצאת עם ניצחון גדול בהרבה, אך הרבו להחמיץ וברגע של חוסר ריכוז איפשרו לאורחת להשיג שער מצמק באחת ההתקפות הבודדות שהיו להן במשחק. שגיב יחזקאל (1) ורותם חטואל (52) כבשו את שני השערים למחזיקת הגביע הישראלית, כאשר הגומלין ייערך גם הוא בטרנר בשבוע הבא.
מאמן באר שבע אליניב ברדה: "אסור לשכוח שזה משחק אירופי ראשון מול קבוצה שלא עשתה לנו חיים קלים. כשהובלנו 0:2 זה נראה נוח אבל אז ספגנו שער וזה נראה מאוד קשה. מצד שני עשינו ניצחון באירופה ונקווה לנצח גם את המשחק השני. המשחק הבא הוא בטרנר ואני תמיד שמח לשחק פה, אבל הוא גם יהיה ללא קהל. נצטרך לעבוד קשה".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
על רותם חטואל: "אני חושב שהוא יכול היה לעשות חצי הרבה יותר טוב ממה שהוא נתן, אני אגיד לו עוד דברים בארבע עיניים". על הגומלין: "העלייה לשלב הבתים זה משהו מאוד חשוב לנו, זה סופר חשוב למועדון וגם לשחקנים. להגיע רחוק באירופה זה משהו שפותח הרבה דלתות".
תומר חמד: "כיף גדול להיות פה, שמעתי הרבה על הקהל הזה והוא לא איכזב. האוהדים יהיו חסרים לנו בשבוע הבא. הייתה חוויה לשחק פה היום, לקבל את ההרגשה הזו בפעם הראשונה. נבנה את זה לאט לאט. ידעתי שאשחק היום 45 דקות, אולי קצת יותר - המטרה היא להחזיר אותי לכושר ומצד שני לא לסכן אותי וזו הדרך הנכונה". 
החלוץ הוסיף: "הכול התחיל בסערה, גם בשבילי לא היה מובן מאליו לשחק 45 דקות ב'אלוף האלופים'. הייתי מעורב ברגעים המכריעים של המשחק, הכול קרה מהר. כיף גדול להיות פה, יש לי אחריות גדולה לעזור לקבוצה להצליח באירופה ולזכות בתארים. ההתחלה מדהימה, שרק נמשיך ככה".



