במכבי תל אביב העדיפו אתמול באימון המסכם בבאקו לקראת המשחק נגד זירה (19:00, ספורט4) לא לתרגל הרכב פותח כדי לא לתת חומר לאנשים מהקבוצה היריבה שהסתובבו באזור. ולאדן איביץ' ימסור רק בהמשך היום לשחקניו את רשימת ה-11 שיפתחו, אם כי נראה שלמאמן אין יותר מדי אופציות בעמדות מסוימות לאור ריבוי החסרים. שרן ייני ואנריק סבוריט יפתחו כבלמים וכמגנים אמורים לעלות אנדרה ז'ראלדש ואופיר דוידזאדה. אף שנדב נידם נאבק על מקום בהרכב במקום דן גלזר הפצוע, קרוב לוודאי שהסרבי ימשיך עם יוריס ואן אובריים כקשר אחורי אפילו שהוא לא היה טוב בעמדה הזו מול מכבי נתניה לפני שבוע. אייל גולסה אמור לשחק לצידו וממנו דורש איביץ' גם לסייע בחילוצי הכדור וגם לתמוך בהתקפה.
על עמדת ה-10 שמתחת לחלוץ מתחרים פארפה גיאגון ואוסקר גלוך ונראה כי איביץ' יילך עם פארפה כאשר גלוך אמור לעלות הפעם מהספסל, אחרי שלא היה בסגל במשחק מול מכבי נתניה. יחד עם זה עשוי איביץ' לתת לבסוף את המפתחות לגלוך הצעיר, וזו אחת ההתלבטויות שלו. גבי קניקובסקי וברנדלי קובאס אמורים לפתוח יחד בכנפיים ובחוד אמור ג'ורג'ה יובאנוביץ' לקבל עדיפות על סטיפה פריצה.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
רגיל (6) 256
21:45

פיזה

קרמונזה
המארחת מחפשת ניצחון ראשון העונה אחרי עשרה משחקים ללא ניצחון בהם סיימה שש פעמים בתיקו. נגד קרמונזה, שעלתה יחד איתה מהסרייה ב', זו הזדמנות שלפיזה אסור לפספס, במיוחד בבית
בבאקו מטיילים לא מעט ישראלים בימים אלה ורבים התעניינו אתמול במשחק מתוך כוונה להגיע ולתמוך. במכבי תל אביב יודעים כי הם פייבוריטים ורוצים לנצח כבר הערב כדי לא להילחץ בגומלין בעוד שבוע בבלומפילד.


