במקביל לתחילת דרכן של נציגות ליגת העל במפעלים האירופיים, קבוצות ישראליות נוספות ממשיכות בהכנות לעונה הקרובה והערב (רביעי) נערכו שני משחקי הכנה.
הפועל תל אביב ניצחה 0:1 את ווז'דובאץ מהליגה הראשונה בסרביה, משער של עידן ורד אשר ניצל טעות הזויה של שוער היריבה. השוער יצא עד מחצית המגרש כדי להרחיק כדור ארוך של האדומים, הקשר הקדים אותו וכבש את שער הניצחון (62). שחקני החיזוק סטפן מרינוביץ', פאבלו גונסאלס, גודפריד רומראטו וקייס גאנם פתחו בהרכב של קובי רפואה, שקבוצתו שלטה ברוב חלקי המשחק, אך לא תרגמה זאת לשערים עד שקיבלה מתנה מהיריבה, שדווקא לחצה על השער של מרינוביץ' באותן דקות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
עוד הערב, הפועל חיפה סיימה ב-1:1 מול פראלימני הקפריסאית, כשמי שהבקיע לקבוצה של ניר קלינגר הוא אקס היריבה שובל גוזלן, שהצטרף הקיץ לחיפאים. החלוץ וקלינגר, שבעצמו עבר בפראלימני כמאמן בעונת 2006/07, זכו למגן הוקרה מצד הקפריסאים. דור מלול בישל לגוזלן שכבש בנגיחה (39), פראלימני מצאה את השוויון תוך שתי דקות בלבד.


