מכבי תל אביב ומ.ס. אשדוד חידשו את המגעים בנוגע להשאלה אפשרית של אוסמה חלאילה לקבוצה מהדרום, והחלוץ עשוי להמריא יחד עם שאר שחקני הסגל של רן בן שמעון למחנה האימונים בסלובניה מחר (חמישי).
סלע המחלוקת הוא עדיין אותו סעיף לפיו אשדוד תיקנס במקרה שחלאיילה לא ישותף לפחות ב-60 אחוזים ממשחקיה, אולם בשעות האחרונות נעשים ניסיונות להתגבר על העניין על מנת שהשחקן יעבור לעיר הנמל.
החלוץ בן ה-24 חתום על חוזה לעונה נוספת במכבי תל אביב בשכר של 170 אלף דולר נטו, כאשר מדובר בסכום גבוה עבור מרבית הקבוצות בליגה, אולם מאחר שהצהובים כבר העבירו לו שכר על חודשים יוני ויולי, השכר שתצטרך לשלם הקבוצה שתקלוט אותו יהיה נמוך יותר. חלאיילה מבוקש גם במכבי בני ריינה ומכבי תל אביב לא תבקש דמי השאלה עבור חלאיילה, אך מתעקשת על הסעיף הנ"ל לאור היותו הישראלי הבכיר ביותר שמיועד להשאלה בעונה הקרובה. בעונה האחרונה ערך חלאיילה 28 הופעות בכל המסגרות, ובהן כבש חמישה שערים לצד בישול אחד.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מי שבוודאות יהיה חלק מסגל מ.ס. אשדוד בעונה הבאה הוא הקשר נאור סבג, שהיום חתם לעונה נוספת באמצעות סוכנו אורן יחזקאל. סבג גם פתח הערב בהרכב הקבוצה במשחק ההכנה האחרון שלה לפני היציאה למחנה האימונים, בו היא גברה 1:2 על הפועל רמת גן מהליגה הלאומית.
שקד חכמון נגח לרשת את השער הראשון במשחק לאחר בישול של מוטי ברשצקי והשער השני הגיע לאחר שעוז בילו הוכשל ברחבה, ניגש לבעוט את הפנדל והחמיץ אותו, אבל היה הראשון להגיע לכדור החוזר ומקרוב קבע 0:2. יואב ליברוס צימק לקראת הסיום.
ההרכב הפותח של מ.ס אשדוד: יואב ג'ראפי, זוהר זסנו, טום בן זקן, ננאד סבטקוביץ', טימותי אוואני, דויד קופרמן, גיל כהן, נאור סבג, חמודי כנעאן, לוקאס סלינאס ואבנעזר ממאטו.