"נחתמה עסקת העברת הבעלות על בית"ר ירושלים בין מר משה חוגג למר ברק אברמוב", כך נמסר היום (ראשון) בהודעה רשמית מבית"ר ירושלים. "העסקה כפופה לאישור משטרת ישראל ועיריית ירושלים. המועדון ומאות אלפי אוהדיו מצפים לעידן החדש אשר עומד בפתח".
תזמון הוצאתה של הודעה זו אינו מקרי, שכן המטרה היא להפעיל לחץ על משטרת ישראל ועיריית ירושלים. המשטרה צריכה לאשר את העסקה, לאחר שאתמול הבהירה כי לא תאפשר לחוגג להעביר נכסים ולקבל כספים. במקביל, העירייה דנה באפשרות להעניק לקבוצה הלוואה בגובה ארבע שנות תקצוב עירוני, וטרם החזירה תשובה.
יחד עם זאת, נושא מכירת בני יהודה והעברת הבעלות עליה עוד רחוק מלהסתיים. הערב (רביעי) נערכה פגישה מכרעת בין אברמוב לאנשי העסקים המתעניינים בקבוצה ובמהלכה הפערים הצטמצמו, אולם טרם הושגו הבנות מלאות.
הצדדים מספרים כי עדיין ישנן מספר מחלוקות בין הצדדים, בעיקר בנוגע לגובה ההתחייבות והרצון שאברמוב ייקח עליו חובות חדשים שיתגלו בעתיד מעבר ל-3 מיליון שקלים ידועים. בסיום הפגישה, אברמוב ביקש מהרוכשים הפוטנציאליים תשובה עד מחר בבוקר.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
יש לזכור כי רק אם אברמוב יסכם על מכירת בני יהודה ויפנה יחד עם הרוכשים לוועדה להעברת זכויות ניהול, הוועדה תתכנס ותקבל החלטה, כאשר הסיכויים שזה יקרה עד מחר אפסיים. האפשרות היחידה שתעמוד בפני כל הצדדים היא להגיש מחר הסכמים עקרוניים על מנת שבית"ר ירושלים תקבל ארכה של מספר ימים נוספים על מנת להשלים את המהלכים.
אם וכאשר העסקה תושלם, יוסי אבוקסיס ירצה שאוראל דגני יישאר ובמקביל להציע חוזים חדשים למיכאל אוחנה ותמיר עדי. המאמן מאוד רוצה לצרף את דנילו אספרייה, כאשר גם השמות של אלטון אקולטסה ויובל אשכנזי על הפרק. בנוגע לאביאל זרגרי, מכבי חיפה לא תכפה את הסיכום אם ברק אברמוב ירצה להשאירו בבית"ר.
יש לציין שארגון האוהדים "לה פמיליה" הודיע היום על תמיכתו בברק אברמוב, אם אכן יהפוך לבעלי בית"ר ירושלים. "אנו מברכים ותומכים בכל בעל בית שרוצה לבוא, להשקיע ולעשות טוב לבית"ר. כמו שתמכנו באמריקאים (לא הסתדר), ככה אנו תומכים באברמוב".


