הפועל חדרה סיימה הבוקר (רביעי) ב-1:1 את משחק האימון שלה נגד הפועל עפולה מהליגה הלאומית. סטיבן אלפרד כבש את השער לחדרה מבישול של מנשה זלקה ושחר הירש הישווה לעפולה.
מחר תמריא חדרה למחנה אימון בן 10 ימים בסופיה שבבולגריה. במסגרת המחנה תערוך קבוצתו של אסף נמני שלושה משחקי אימון, אחד מהם נגד מכבי פתח תקוה שירדה לליגה הלאומית ותשהה גם היא בבולגריה בתאריכים דומים. שני המשחקים הנוספים יהיו נגד סאבאח מאזרבייג'אן וקבוצה נוספת מהליגה השלישית בבולגריה.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
בתוך כך, החתימה היום הפועל חדרה היום את שחקנה של מכבי תל אביב אייל חן, באמצעות סוכנו מאיר ריפמן. חן בן 22, שעובר בהשאלה לעונה הקרובה, היה בעונה שעברה מלך השערים של בית''ר תל אביב-בת ים שירדה מהלאומית לארצית, עם 8 שערים ועוד 6 בישולים. הוא משחק בעיקר בעמדות הכנף ותופקד בחלק מהמשחקים גם כמגן שמאלי.
גם עמית יברבאום (21) חתם בחדרה וימריא עם הקבוצה למחנה האימונים בסופיה. יברבאום גדל בהפועל כפר סבא, שם שיחק גם בעונה שעברה. לפני כן הוא שיחק עונה אחת בהפועל פתח תקווה. הקשר כבר הספיק לשחק הבוקר עם חדרה במשחק האימון מול הפועל עפולה.


