מכבי בני ריינה תצא הערב (ראשון) למחנה אימון בן שמונה ימים בסרביה, שם תקיים שני משחקי הכנה לעונה מול קבוצות מקומיות מהליגה השנייה.
העולה החדשה מהליגה הלאומית, עד כה הקבוצה הכי פעילה בשוק ההעברות לאור העובדה שצירפה לשורותיה 13 שחקנים, מקווה לנצל את המחנה כדי לעבוד בעיקר על חיבור כל השחקנים החדשים, כאשר יינתן דגש על חוליית ההגנה שהוחלפה לגמרי - השוער אריק ינקו, יחד עם צמד הבלמים האוסטרי לוקאס שפנדלהופר והפורטוגלי סמביניה אמורים להיות העוגנים המרכזיים בחלק האחורי, כאשר תקוות גדולות ישנן גם מהקשר הפורטוגלי פדרו נונו ומצמד החלוצים אחמד עאבד ושלומי אזולאי.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בצוות המקצועי ממשיכים לחפש עוד שני שחקנים לחיזוק ההתקפה, כאשר אוסמה חלאיילה הוא השם המרכזי על הפרק, אבל עדין יש מחלוקת כספית בין הצדדים וכן ראשי המועדון טרם הגיעו להסכמות עם מכבי תל אביב בנוגע להתחייבות על דקות המשחק. בריינה מתכוונים להתחזק בשחקן זר נוסף, ככל הנראה בתפקיד קשר כנף ימני.


