באנגליה טוענים שמתנהל מירוץ בין כמה קבוצות בכירות להחתמתו של אוסקר גלוך. כוכב נבחרת הנוער שסיימה במקום השני ביורו עד גיל 19, חתום לעוד שנתיים במכבי תל אביב אבל בקבוצה כבר מתחילים לחשוב ברצינות על האפשרות למכור אותו בקיץ הנוכחי.
לפי הדיווח ב"סאנדיי מירור", טוטנהאם היא המועמדת המובילה כעת לרכוש את גלוך בן ה-18, וכבר יצרה קשר ראשוני עם השחקן. בדיווח סופר כי מכבי תל אביב דורשת כ-10 מיליון ליש"ט תמורת גלוך, אבל ההערכות הן שהצהובים יסכימו למכור אותו במחיר נמוך יותר.
באנגליה טוענים שמלבד טוטנהאם, קבוצות נוספות שנמצאות במירוץ להחתמתו של גלוך הן אייאקס, בורוסיה דורטמונד, ריינג'רס ורומא, אבל התרנגולים נמצאים בעדיפות עליונה.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
גלוך שערך את הופעת הבכורה שלו בבוגרים בפלייאוף העליון של העונה החולפת, הפך לשם חם בקרב הסקאוטים ברחבי היבשת בזכות ההצטיינות ביורו. הוא כבש שלושה שערים (כולל שער מרהיב בגמר נגד אנגליה, שנבחר לשער הטורניר) ובישל פעמיים לאורך האליפות.


