ברנדלי קובאס עשוי להישאר במכבי תל אביב בעונה הבאה. לשחקן יש חוזה לעונה הנוכחית ולמרות המאמצים למצוא שחקן זר בתפקיד הכנף במקומו, קיימת אפשרות שהוא יישאר בסופו של דבר בקבוצה. בשלב הראשוני אמור קובאס להישאר במכבי תל אביב בשבועות הקרובים, אלא אם תגיע הצעה עבורו. השחקן ערך מחנה אימונים טוב והמאמן ולאדן איביץ' התרשם ממנו לראשונה ומגבש את דעתו עליו. בנוסף לכך, מכבי תל אביב לא מוצאת כל כך מהר שחקן טוב ממנו ולראיה הקושי למצוא בלם זר. לכן אופציית הישארותו של קובאס במועדון קיימת.
מי שיושאל בקרוב הוא אדוארדו גררו. החלוץ הפנמי יושאל ללא תמורה, אם כי מכבי תל אביב עדיין מנסה למצוא קבוצה שתרכוש אותו. בימים הקרובים צפוי לחתום בקבוצה בלם זר כאשר הסיכויים שזה יהיה ז'איר אמאדור או אנדראס מקסו, אינם גבוהים.
במכבי תל אביב ממשיכים להמתין לדור פרץ ולאלי דסה, אבל השניים לא קיבלו החלטה באשר לעתידם גם בסוף השבוע האחרון. מי שממשיך לחזר אחרי פרץ הוא בן מנספורד שהיה מנכ"ל מכבי תל אביב והיום משמש בתפקיד זהה בבלקפול מליגת המשנה באנגליה. בלקפול מציעה לפרץ הצעה נמוכה מזו שמכבי תל אביב מוכנה לשלם ולכן השחקן ממשיך להתלבט.
את דסה מכבי תל אביב רוצה גם מפני שהוא משחרר לה עמדה של שחקן זר. הגעתו של דסה תאפשר את שחרורו של אנדרה ז'ראלדש.
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
ערן זהבי לא התאמן בצורה מלאה גם אתמול כשחזרה הקבוצה לאימונים בקרית שלום אחרי מחנה האימונים, אותו סיימה ביום רביעי בלילה. זהבי ממשיך להתאמן בצורה הדרגתית תחת פרוטוקול שיקומי שניתן לו וזאת כתוצאה מכאבים שהוא חש בברך שנותחה. השחקן מקווה שיוכל לשוב לאימונים מלאים תוך עשרה ימים ושלא יצטרך תקופת המתנה נוספת.


