בן שהר עשוי לצאת בימים הקרובים לשיקום במכון מיוחד בלונדון. חלוץ מכבי חיפה שסובל משבר בכף הרגל אחרי שנפצע באחד האימונים האחרונים, עבר ניתוח בתקווה להקדים את החזרה למגרשים ואף ערך אימונים חלקיים עם הקבוצה, אבל ייתכן שהוא יזדקק לטיפול נוסף וכעת הוא שוקל ברצינות את האפשרות להשתקם בלונדון. שהר כבר עבר שיקום במכון המדובר, שנחשב לאחד המובילים באנגליה, לאחר שנפצע בכתף לפני חמש שנים כששיחק בהפועל באר שבע. הוא יעבור במהלך היום צילום נוסף שיקבע את משך ההיעדרות שלו מהמגרשים, ובהתאם לדיאגנוזה תתקבל ההחלטה על הנסיעה לשיקום בלונדון.
השחקן וראשי המועדון יקבלו בימים הקרובים החלטה סופית בנוגע להמשך השיקום והיכן הוא יתקיים. האופציה המובילה כעת היא שיקום במכון בלונדון.
מאמן השוערים והמצבים הנייחים של מכבי חיפה, גיא ויזינגר, עבר התרשמות וריאיון ראשוני בנוטינגהאם פורסט האנגלית, אבל היעדר דרכון אירופי מנע מעבר יוקרתי שלו מהאלופה הישראלית לפרמיירליג. את הקשר בין ויזינגר למועדון יצרו היועץ האסטרטגי רפאל קבסה, יחד עם סוכנות CAABase מלונדון והנציג שלה בישראל עידן בן אבו.
נוטינגהאם פורסט חזרה בסיום העונה לפרמיירליג אחרי 23 שנה. היא כמובן הקבוצה היחידה שהיסטוריה שזכתה ביותר אליפויות אירופה (ליגת האלופות) מאליפויות במדינה שלה; תחת בריאן קלאף האגדי היא זכתה באליפות אנגליה ב-1978 ולאחר מכן הניפה את הגביע האירופי ב-1979 ו-1980.
בשל השיחות עם פורסט, ויזינגר השהה את החתימה שלו על חוזה חדש במכבי חיפה, אבל כעת הוא חתם וכמובן ימשיך בצוות של ברק בכר.מאמן הכושר דרור שמשון עדיין לא חתם וגורם המעורב בפרטים אמר: "זה עניין טכני, הוא יחתום בקרוב". ויזינגר אמור לקבל במהלך השנה אזרחות אוסטרית שלו, מה שיקל עליו בעתיד במעבר לליגות בכירות באירופה.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
עוד במכבי חיפה: הבלם הגנאי דייויד אקווה, יושאל לעונה נוספת להפועל עפולה. השחקן צפוי היום לחתום על חוזה חדש בקבוצה מהלאומית, אחרי ששיחק בה בחצי העונה החולפת. הקשר הצעיר מוחמד גדיר הושאל לאחי נצרת.


