לפני היציאה ביום ראשון למחנה האימונים בפולין, הפועל באר שבע קיימה הבוקר (שישי) משחק הכנה מול מ.ס. כפר קאסם מהליגה הלאומית והביסה אותה 1:4. שחקני הנבחרות חסרו לאליניב ברדה וגם איתן טיבי, אנדרה מרטינס והרכש הטרי שי אליאס עדיין לא עמדו לרשותו, כאשר יוני סטויאנוב ערך בכורה וגם בישל.
כפר קאסם הובילה 0:1 בסיום המחצית הראשונה, אבל ההרכב שעלה לאחר ההפסקה הוביל את מחזיקת הגביע לניצחון. דור מיכה כבש בדקה ה-52 ואחרי 12 דקות מצא את סטויאנוב שבישל מצד ימין לתומר יוספי. הנבחן נתנאל חגאני, מלך שערי ליגה א' צפון בעונה שעברה, נגח את השלישי אחרי קרן של מיכה בדקה ה-74 והשלים צמד במבצע אישי שמונה דקות לסיום.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
הרכב המחצית הראשונה: אריאל הרוש, אור דדיה, רועי ממן, עידו כהן, הלדר לופס, דוד קלטינס, נתי אסקיאס, רועי אזוט, דניאל צדיק, מועתסם עיסאוי, שגיב יחזקאל.
הרכב המחצית השנייה: ניב אליאסי, יוני סטויאנוב, סאלי גנון, חאתם עבד אלחמיד, אביב סולומון, מריאנו באריירו, תומר יוספי, דור מיכה, אמיר גנאח, נתנאל חגאני, יוג'ין אנסה.



