לפני היציאה ביום ראשון למחנה האימונים בפולין, הפועל באר שבע קיימה הבוקר (שישי) משחק הכנה מול מ.ס. כפר קאסם מהליגה הלאומית והביסה אותה 1:4. שחקני הנבחרות חסרו לאליניב ברדה וגם איתן טיבי, אנדרה מרטינס והרכש הטרי שי אליאס עדיין לא עמדו לרשותו, כאשר יוני סטויאנוב ערך בכורה וגם בישל.
כפר קאסם הובילה 0:1 בסיום המחצית הראשונה, אבל ההרכב שעלה לאחר ההפסקה הוביל את מחזיקת הגביע לניצחון. דור מיכה כבש בדקה ה-52 ואחרי 12 דקות מצא את סטויאנוב שבישל מצד ימין לתומר יוספי. הנבחן נתנאל חגאני, מלך שערי ליגה א' צפון בעונה שעברה, נגח את השלישי אחרי קרן של מיכה בדקה ה-74 והשלים צמד במבצע אישי שמונה דקות לסיום.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הרכב המחצית הראשונה: אריאל הרוש, אור דדיה, רועי ממן, עידו כהן, הלדר לופס, דוד קלטינס, נתי אסקיאס, רועי אזוט, דניאל צדיק, מועתסם עיסאוי, שגיב יחזקאל.
הרכב המחצית השנייה: ניב אליאסי, יוני סטויאנוב, סאלי גנון, חאתם עבד אלחמיד, אביב סולומון, מריאנו באריירו, תומר יוספי, דור מיכה, אמיר גנאח, נתנאל חגאני, יוג'ין אנסה.