מכבי בני ריינה היא אחת הקבוצות הכי פעילות בשוק ההעברות בפגרה הנוכחית. ראשי הקבוצה הצהירו עוד בסיום העונה הקודמת שעל מנת להשתלב בליגת העל, ריינה תצטרך החלפה של 14-15 שחקנים והדבר אכן בא לידי ביטוי בכמות השחקנים החדשים שהגיעו לקבוצה.
העולה החדשה כבר החלה את אימוניה תחת שרביטו של המאמן האדם האדייה ובצוות המקצועי רוצים לצרף עוד בלם ישראלי, חלוץ ושחקן כנף בצד ימין. בין השמות שעלו על הפרק נמצאים הבלם אורי דהן ממכבי חיפה ואוסמה חלאיילה, שקיבל אמש הודעה ממכבי תל אביב שהוא רשאי למצוא לעצמו קבוצה חדשה. חלאיילה לא המריא הבוקר עם הצהובים למחנה האימון בהולנד וייתכן שבקרוב יצורף בהשאלה לריינה.
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה
יתרון (5) 218
21:00

הפועל ירושלים

ונציה
(9+)
הפגרה לא באה בזמן להפועל ירושלים שיצאה אליה במומנטום אדיר. ונציה נראית טוב גם כן העונה אבל דומיננטית יותר בבית מאשר בחוץ. אפשר לראות את המשחק הזה איכשהו הופך צמוד. ונציה תעמוד בליין
יתרון (5) 228
21:05

הפועל תל אביב

ליון-וילרבאן
(14.5+)
ןילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות ביורוליג. הפועל תל אביב אחרי ההפסד לריאל מדרייד אחרי מנוחה קצרה, מועמדת להביס בקלות.
בין השמות שהגיעו נמצאים השוער אריק ינקו, צמד הבלמים הזרים לוקאס שפנדלהופר וסמביניה וכן שחקנים נוספים דוגמת דולב אזרואל, עלא ג'אפר, רוסלן ברסקי, אחמד עאבד ושלומי אזולאי, שצפו להיות העוגן המרכזי בחלק הקדמי.




